Jégkorong

2022.02.01. 23:33

A PHC újra megtréfálta az újvárosiakat

Hiába lépett meg két góllal is a listavezető Worm Angels a Pesterzsébeti HC vendégeként, a hazaiak fordítottak. Ezzel a vereséggel már nem a dunaújvárosi együttes vezeti az ob II.-es jégkorongbajnokság alapszakaszát. 

Szabó Szabolcs

Fotó: LI

 Pesterzsébeti Farkasok – Worm Angels 4–2 (0–2, 2–0, 2–0) 

Worm Angels: Pinczés – Gebei, Hüffner, Bogó, Borbás, Tamás – Krukk, Lencsés, Azari, Szepessy M., Szepessy B. – Bába, Gröschl, Sadun, Tarcsi. Vezetőedző Halász Ákos. 

A múlt hét pénteki mérkőzésig kétszer találkoztak a felek az ob II.-es bajnokságban, egyszer az újvárosiak, egyszer pedig a pesterzsébetiek örülhettek. 

 

Ifj. Azari Zsolt szerezte a mérkőzés első gólját Fotó: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

A találkozó első harmada a vendégeknek sikerült jobban. A 4. percben Azari Zsolt, majd a hetedikben Szepessy Máté talált be a házigazdák ketrecébe. 

Sajnos, a második játékrészben a Worm nem tudta megtartani az előnyét, Stefánek Bálint és Dobos Tamás révén egyenlítettek a házigazdák. 

A záróharmadban a Worm támadott többet, tizennyolc alkalommal próbálkoztak a vendégek – kevés sikerrel. Gólt azonban csak a hazaiak szereztek: Pálfi és Balló is beköszönt az egyébként jól védő Pinczésnek. 

A találkozóra még tabellaelsőként érkező Angelst tavaly november után ismét megtréfálták a pesterzsébeti Farkasok, így Halász Ákos és Németh Péter együttese jelenleg második a bajnokságban 13 mérkőzést követően. A menetrend szerint február 13-án a MAC Ikonok ellen játszanak rangadót Borbásék. A pontvadászatot a szintén 13 találkozót játszott címvédő KMH vezeti 31 ponttal. A Worm 29 pontot szerzett eddig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában