labdarúgás

2021.10.13. 21:45

Várják a javaslatot, kit támogassanak a Carissa Kupával

A tervek szerint a XIX. Carissa Kupa nemzetközi jótékonysági kispályás labdarúgótornát, ami a remény elnevezést kapta, 2022. január 7–9. között rendezik meg.

Gallai Péter

A nagy hagyományú sportesemény kiemelt része a jótékonykodás is, ami ezúttal is hangsúlyos szerepet kap.

Petrás Gábornak, a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség főtitkárának a tájékoztatása szerint a DLSZ várja azon szervezetek vagy magánszemélyek felterjesztését, akiknek a Carissa Kupán befolyt összegből a szövetség jobbá tudja tenni az életkörülményeit, vagy fejleszteni tudja munkakörnyezetét a minőségi tevékenysége által.

Ismét a játéké lehet a főszerep a jótékonyság mellett Fotó: DLSZ

Az előterjesztéseknek részletes kidolgozását várják, ebben kérik, jelenjen meg a támogatandó terület vagy személy célja, azok száma, csoportja, továbbá a várható költségek is. A javaslatokat e-mailben kérik elküldeni a [email protected] címre október 31-ig.

Az elmúlt években az alábbi intézményeket és célokat támogatták. Dunaújvárosi óvodák: sporteszközök vásárlása. Dunaújvárosi kórház: CT-berendezéshez anyagi hozzájárulás. Dunaújvárosi Egyetem: életmentő készülékek vásárlása, kihelyezése. Jószolgálati Otthon: bel- és kültéri sport­eszközök vásárlása, telepítése. Dunaújvárosi mentőállomás: egészségügyi eszközök vásárlása. Móra Ferenc-iskola: Snoezelen-­terápiás szoba kialakítása. Dunaújvárosi kórház: stroke-ost őrző szoba kialakítása és készülékek vásárlása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában