fordított az ellenfél

2021.08.08. 19:16

Ezúttal az Érd nyerte az edzőmérkőzést

Gallai Péter

2021.08.06. Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia- Érd Női Kézilabda edzőmérkőzés Dunaújváros Sportcsarnok Fotós: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Eniko

Dunaújváros – Pénteken este újabb edzőmérkőzést játszott a Dunaújvárosi Kohász KA kézilabda-együttese hazai pályán, a vendég az Érd gárdája volt. A felek egy héttel korábban szintén találkoztak Telkiben, akkor Vágó Attila együttese örülhetett a győzelmének. Ezúttal az érdiek visszavágtak.

DKKA – Érd 27–29 (12–16)

A dunaújvárosi gólszerzők: Sustkova 4, Fodor 3, Szalai 3, Farkas 3, Bulath 3, Polics 2, Mrmolja 2, Borgyos 2, Weisheitel 2, Matucza 1, Kazai 1, Kukucska 1.

Már a kemény felkészülés dandárjában van a Kohász, a múlt hetet pedig egy mérkőzéssel zárta le a csapat, ezúttal is az Érd ellen. Mivel mindenki keményen dolgozott, ezért Vágó Attila vezetőedző célja most elsősorban az volt, hogy a lányok megfelelő terhelést kapjanak ezen a találkozón.

A meccs elején már látszott, a vendégek pontosabbak, erőszakosabbak voltak, így a hazai vezetés után gyorsan fordítottak, így a 13. percben 2–6-ra vezettek. A félidő derekán a DKKA sort cserélt, de egy ideig ez sem érte el a kívánt hatást, ugyanis újabb tíz perc elteltével már hét góllal vezetett az Érd, amit a szünetig négyre sikerült faragni. A második harminc percet jobban kezdte a Kohász, ennek köszönhetően sikerült egyenlíteni, azonban utána rendre a vendégek vezettek. Az újabb sorcserét követően aztán sikerült fordítani, a 49. percben 25–23-ra vezettek a hazaiak. Ám az utolsó percek és a győzelem végül az érdieké lett.

A folytatásban a heti edzésprogram mellett pénteken a Vasas ellen játszik idegenben újabb edzőmérkőzést a dunaújvárosi együttes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában