Január 11-én hirdetik majd ki a győzteseket

2020.12.30. 21:21

Év sportolója: dunaújvárosi jelöltekkel soraikban

A Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) kedden és szerdán az M1 csatornán és az m4sport.hu-n hozta nyilvánosságra az Év sportolója díj jelöltjeit.

Gallai Péter

Budapest 20200110 Vízilabda 2020 nõi vízilabda portré Fotó Derencsényi István MVLSZ Gurisatti Gréta

A nőknél, a hagyományos csapatsportágakban, az egyéni sportágak csapatversenyeiben, a férfiak, az edzők, és a fogyatékkal élő sportolók kategóriájában.

Mindenütt tíz jelöltet neveztek meg, a nők között ott szerepel a dunaújvárosi tornász, Kovács Zsófia, aki a napokban ugrásban és felemás korláton arany-, csapatban pedig bronzérmes lett az Európa-bajnokságon. Az edzők között pedig mestere, Trenka János szerepel. Szintén felkerült a listára a hagyományos csapatsportág kategóriában a 2020 januárjában Európa-bajnoki bronzérmet szerzett női vízilabda-válogatott, amelyben akkor a Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics csapatát Garda Krisztina, Gurisatti Gréta és Vályi Vanda képviselte.

A győztesek személye január 11-én az M4 Sport Az Év sportolója gálán derül ki, amelyet nézők nélkül, virtuális díjátadások formájában rendeznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában