A beázás még hagyján

2020.11.01. 20:43

Mindkét csapat a mérlegén akart javítani

A címben feltett állítás beteljesüléséhez viszont előbb egy garanciális villanyszerelőt kellett volna keríteni.

Balogh Tamás

Ahogy a helyiek mondták, éppen a közeli Hódmezővásárhelyről. Mivel ez nem sikerült, meglehetősen furcsán kezdődött, pláne végződött a futsal NB I 9. fordulójában pénteken estére kiírt Aramis SE – Dunaferr DUE Dutrade FC mérkőzés a budaörsi sportcsarnokban. A mérkőzés ugyanis elmaradt.

Mint azt már korábban kielemeztük, nagy volt a tétje a tervezett viadalnak. A házigazdák meglehetősen rossz széria után az egy helyet érő egy ponttal álltak a Dunaferr mögött. Itt bizony a helycsere, a pozíciók megőrzése, vagy a vendégek ellépése is vállalható opció lehetett. Volna. A céljaikhoz képest viszont egy sornyi kiválóságot, köztük az első számú kapust kellett volna nélkülözniük.

Az újvárosiak ezúttal csak Reveland kapust hiányolták a játéktérről. Seregy Tamás gyógyultan érkezett, ahogy Németh Péter, Simon Ákos gyúró fantasztikus tudását dicsérve szintén játékra jelentkezett.

Frank Tamás pörgős edzést tartott a bajnoki helyett Fotó: Balogh Tamás/Dunaújvárosi Hírlap

Frank Tamás vezetőedző így foglalta össze a tapasztalatait: – A rendes játékidőre nem tudtuk megkezdeni a mérkőzést, hiszen a kezdőkörnél volt egy minimális beázás is, de attól súlyosabb, hogy a pályát a plafonról leérő elválasztó műanyag függönyök egyikét nem tudták a rendezők felhúzni, így a játéktér alkalmatlan volt a feladatára. Ezért a játékvezetők úgy döntöttek, hogy nem lesz mérkőzés. Ez után a srácokkal azt beszéltük meg, hogy tartunk egy rövidített edzést a mozgás pótlására. Egyelőre még nem tudjuk, hogy miként rendeződik ennek a mérkőzésnek a sorsa. Nyilván az új időpontot egyeztetni kell az ellenféllel és a szövetséggel egyaránt.

A tétmeccs helyett tehát egymás közti kupaküzdelem következett, amiből amit lehetett, kihoztak. A győztes a Szeghy Szabolcs által válogatott és vezetett Szeghy, Hinojosa, Seregy, Sántha összetételű csapat lett. A „mester” (SzSz) mérkőzések utáni nyilatkozata szerint szenzáció mentesen (papírforma szerint) zárult ez a kupasorozatuk. A céljuk természetesen az első hely megszerzése volt. Az eredményhirdetés után mértéktartóan nyugtázták az elismeréseket, egyúttal nagy érdeklődéssel várják a díjukat, amiről majd a későbbiekben számolunk be!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában