Jégkorong

2020.11.04. 21:47

Dansereau a múlt hét játékosa a hokiligában

Agárdy Csaba

Keegan Dansereau, a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozója lett az Erste Ligában a múlt héten „A hét játékosa”. A kanadai–magyar kettős állampolgárságú csatár rendszeresen jól teljesít. A DAB nem tartozik az élmezőnyhöz, de látható, mindenkire veszélyes. A csapat egyik motorja a korábban a válogatottban is számításba vett Dansereau. A múlt héten két mérkőzésen kétszer talált be az ellenfelek kapujába, emellett öt gólpasszt adott. Hét meccs után tizennégy ponttal (öt gól és kilenc gólt érő átadás) áll a kanadai táblázaton, méghozzá a negyedik helyen, ami egy nyolcadik helyezett csapatból bravúros teljesítmény.

Keegan Dansereau lett a legjobb a szövetségnél
Fotó: MJSZ

Az Erste Liga a héten szünetel, a magyar válogatott ugyanis a Tüskecsarnokban két mérkőzést játszik Lengyelországgal a vb-felkészülés jegyében (csütörtök 20 óra, szombat 14.10). A bajnokság jövő kedden négy összecsapással folytatódik. A DAB 18.15-kor a Debrecent fogadja.ACs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában