kézilabda

2020.10.29. 21:33

A DKKA-nak a Fehérvár elleni meccse is elmarad

Mint beszámoltunk róla, szerdán vereséggel tért vissza az egy hónapos kényszerpihenő után a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttese Érdről.

Gallai Péter

Fotó: Zsedrovits Eniko

A csapat számára, mint mindenki más esetében, teljesen bizonytalan és tervezhetetlen a bajnokság, hiszen napról napra változik a helyzet, hogy ki, mikor és kivel tud játszani. Jelen állás szerint a jövő szerdai, szombathelyi találkozón pályára tudnak lépni Vágó Attila tanítványai, azonban a hét második mérkőzésén már nem.

Románékra jövő héten egy meccs vár, jelen állás szerint
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Ugyanis az Alba Fehérvár csapatánál is kimutatták a koronavírus-fertőzést, ezért karanténba kerültek a játékosok és a szakmai stáb. Ennek következtében elsőként a szerdai, Szombathely elleni mérkőzésüket azonnal törölték, de a klub kérte a szövetségtől a további találkozóik elhalasztását is. Ezek csütörtökön hivatalossá váltak, így a november 4-i Alba – MTK, továbbá a november 8-i DKKA – Alba összecsapást sem rendezik meg. A Kohásznak ez lesz a nyolcadik elhalasztott bajnokija.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában