kézilabda

2020.05.15. 21:21

Szekerczés az MTK-ban folytatja

A Dunaújvárosi Kohász KA együttesének újabb, szezon végén lejáró szerződésű, és így távozó játékosáról derült ki, hol folytatja pályafutását.

Gallai Péter

A csapat leggólerősebb játékosa, Szekerczés Luca az MTK Budapesthez igazolt, minderről a fővárosi klub hivatalos honlapja számolt be, ahol Szekerczés mellett további két érkező játékost is bejelentettek, Marincsák Nikolett Békéscsabáról, Pelczéder Orsolya pedig az Alba Fehérvár FC-től igazolt át.

– Nehéz döntés volt, szerencsére sok helyről kerestek. Az szólt az MTK mellett, hogy idén nagyon egységes csapat benyomását keltette, ami számomra nagyon fontos, a jó társaság meghatározó. A másik szempont pedig Vova személye volt, akivel Siófokon már dolgoztam együtt – nyilatkozta a 25 éves jobbátlövő a honlapnak.

Szekerczés Lucát sok helyről keresték Fotó: DKKA

A Dunaújvárostól három év után távozó Szekerczés Luca Szekszárdon kezdett el kézilabdázni, majd a Ferencvároshoz szerződött, ahol egyéves siófoki kitérő mellett 2016-ig szerepelt. Golovin Vlagyimir abban bízik, hogy a bonyhádi születésű játékossal erősebbek lesznek a jobbátlövő poszton – ezt már az M4 Sportnak nyilatkozta a vezetőedző.

Golovin arról is beszélt, amennyiben felkérnék, elvállalná a női válogatott szövetségi kapitányi posztját is, ha megtarthatná vezetőedzői pozícióját az MTK-nál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában