felkészülés az őszi szezonra

2019.08.20. 19:54

A Tízpróbások nyerték meg a kispályás kupát

Szombaton tartottál a VIII. Decathlon Kupa kispályás labdarúgótorna eredményhirdetését a névadó szponzor dunaújvárosi áruházában.

Gróf András

Fotó: ZSEDROVITS ENIKO

A nyolcadik alkalommal lebonyolított kupa remek mérkőzéseket, nagyszerű gólokat hozott, amelyeken közel kétszáz amatőr labdarúgó lépett pályára. A pontvadászat kiváló alkalom volt arra, hogy a csapatok új játékosaikat beépítsék az következő bajnoki szezonra. A záró eseményen Horváth Róbert a Decathlon Áruház részlegvezetője foglalta össze a tornát: – Büszke vagyok rá, hogy már a nyolcadik alkalommal rendezhettük meg a Decathlon nyári bajnokságot.

Kifejezetten örülök neki, hogy indult első osztályú csapat is. Célunk a bajnoksággal, hogy a csapatok kellőképpen felkészülhessenek az őszi szezonra és akár több játékost is „tesztelhessenek” a csapatukba. Magas színvonalú, olykor parázs hangulatú mérkőzéseket vívtak egymással az együttesek, ami nagy örömmel tölt el. Köszönöm a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek a szervezést, bízom benne, hogy még sok ehhez hasonló tornát tudunk együtt megrendezni.

A végeredmény: 1. Fejó Therm Kft. 21 pont, 2. Solarwelt-Dunabiztos 18, 3. Tízpróbások 15, 4. Irapuató 9, 5. BT Mirage 9, 6. Labdaérzék-Gourdman 9, 7. Szöglet FC 3, 8. Zéró Tolerancia 0. Mivel az első két helyen végzett együttes versenyen kívül állt rajthoz, így a Tízpróbások végeztek az élen. Különdíjasok: Tapaszi József (Tízpróbások) legjobb csapatvezető, Fejó Therm Kft. a százszázalékos teljesítményért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában