Egy pontos találat

2019.03.07. 13:00

A helyi darts sport egyik nagy eseménye jön

 Dunaújvárosi darts sport legnagyobb és legfontosabb rendezvénye a IV. nyílt és a II. amatőr Steel Darts verseny.

duol.hu

A seregszemle iránt évről évre óriási az érdeklődés, ez már idén is megmutatkozik az előnevezők számáról. Jó hangulatú izgalmas mérkőzések folynak majd a két nap alatt március 15-16-án. Az idei versenyre újra hazatérnek a legjobbak.

A Munkásművelődési Központ földszinti aulája és az Aranyvölgyi iskola folyosója lesz a helyszín.

16 táblát fognak felszerelni, ezeken zajlanak majd a csoportköri versenyek, amit majd felvált a 64-es fő tábla, ahonnan már egyenes kieséses rendszerben haladunk a végső győzelemig.

Palczer Zsolt, Kováts Rózsa és Körmendi Mihály az MMK darts klubjában
Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

A legügyesebbek éremmel, serleggel és egyéb ajándékokkal térhetnek haza. A tervek szerint mind a két nap külön női versenyt is indítanak, megfelelő létszám esetén.

Arról hogy a résztvevők ne maradjanak éhesek és szomjasak a Corsó étterem és az MMK kávézó gondoskodik.

A serlegeket, érmeket a Homonnay Gravír szponzorálja, külön köszönet a Molner, a Viduker, a Bimocont Kft.-nek, a Varázskép, a Stop autósiskola, az Oxigén Communication Kft., a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum. A Gamecenter, a Captivity természetesen a Munkás Művelődési Központ és a város önkormányzatának.

A múlt évben jótékonykodtak a kórház gyerekosztályának csokoládé és ajándékok formájában, ezt a hagyományt idén is folytatják és egy rászoruló családnak gyűjtöttek élelmiszereket, ruhákat, játékokat, amit a verseny utáni héten adnak át. Tehát március 15-16-án 10 órakor az MMK-ban, és várnak minden érdeklődőt.

A dunaújvárosi darts-élet az utóbbi években rohamos fejlődésnek indult.

Egyre többen csatlakoznak a sportághoz, amely komoly népszerűségnek örvend országos szinten is. A helyi dartsosok célja, hogy egy erőteljes, fejlődő közösséget hozzanak létre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában