Készülnek a szülők előtt zajló évzáró edzésre is a karatékák

2018.12.16. 20:50

Övvizsgát tettek a fiatalok

Dunaújváros Minősítő övvizsgára várta edzőjük a Hikari Dojo azon karatékáit a napokban, akik teljesítették az elvárásokat.

Gallai Péter

– Öröm volt ezúttal vizsgáztatónak lenni, ami sajnos nem mindig van így. Úgy vélem, minden kisebb, kicsit nagyobbacska és nagy vizsgázó is igyekezett a legjobb tudása szerint bemutatni a tanultakat. Az elmúlt időszakban nagy hangsúlyt kapott az edzéseken az erő és a sebesség, az erre való törekvés kisebb-nagyobb mértékben látható volt.

A legkisebbtől a legnagyobbig mindenki igyekezett legjobb tudása szerint bemutatni a tanultakat
Fotó: Hikari Dojo

A gyermekek vizsgáján Szalontai Petra, amíg a kyu vizsgán Fatalin Enikő (dinamikával tűnt ki) és Gere Tamás (felnőtt kezdőként első vizsgáját teljesítette) lett a „nap vizsgázója”. Formai­lag nagyon szép, technikailag tiszta vizsgaanyagot mutatott be még Szombati Milán, aki ígéretesen fejlődik. Jövő héttől készülünk a december 20-i, szülők előtt zajló évzáró, japán kifejezéssel Keiko Osame edzésre – tájékoztatott Schnei­der László klubvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában