csak egy győzelem kell

2018.03.31. 10:30

Szombaton eldőlhet a jégkorong bajnoki döntő

A mindkét oldalon több dunaújvárosi nevelésű jégkorongozót felvonultató Erste Liga döntőjének ötödik összecsapását rendezik meg szombaton Budapesten a Tüskecsarnokban.

Gallai Péter

Voltak kemény harcok a szerdai Dunaújvárosi Acélbikák - MAC Budapest kupameccsen, de a vendégek megérdemelten szerezték meg mind a három pontot

Fotó: Zsedrovits Enikő

A MAC Budapest és a DVTK Jegesmedvék együttese vívja a bajnoki finálét, a párharc négy nyertes mérkőzésig tart. Szerdán 3–0-ás összesített vezetéssel érkezett a fővárosi alakulat Miskolcra, ahol végül 4–1-es vereséget szenvedett a címvédőtől a MAC, – gólt szerzett Galanisz és Magosi is – így a Jegesmedvék életben tartották bajnoki álmukat Somogyi Balázsékkal szemben, 3–1-re módosítva az összetettbeli állást. A sorozat ötödik felvonása szombaton, azaz szombaton 19 órakor kezdődik a budapesti Tüskecsarnokban.

– Jó playoff-meccs volt, magas színvonalú, igazi parázs csata. A döntő négy mérkőzéséből ezen volt a legnagyobb a dominanciánk. A meccs előtt egy győzelemre voltunk a bajnoki címtől, és egyre vagyunk most is. Sokat nem kell változtatnunk szombatig, talán csak kisebb finomításra lesz szükség – mondta Majoross Gergely, a MAC vezetőedzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában