Gárdonyi iskola

2022.11.14. 12:00

Remekül indult, a java azonban még visszavan

Dunaújváros - Hangszálakat és agytekervényeket bemelegítve várták a pénteki napot a Gárdonyi Géza Általános Iskola és AMI diákjai, ugyanis a Gárdonyi-hét második napján is nagyszerű programokkal készültek számukra, a héten pedig tovább folytatódik a kavalkád.

Szente Patricia

A névadó szobránál kezdődött a hét és a görögkatolikus templomban ér véget Fotó: LI

Fotó: LI

Az iskola névadója halálának 100. évfordulójára való megemlékezés, valamint az izgalmas Márton-napi eseményeket követően pénteken is játékos, szórakoztató programokkal átszőtt napot tölthettek el a diákok a Gárdonyi-héten. Az iskolahét második napja a felsősöknek kedvezett, hiszen délután szellemi vetélkedővel készültek, 17 órától pedig buli hangulata járta át az iskolát, hiszen karaoke diszkót tartottak, ahol a diákok a hangjukat is kiereszthették. 

A hétvégi pihenés után hétfőn robog tovább a Gárdonyi eseménydús iskolahete. Habár a harmadik napon csak az ötödikesek avatása került a programlistára, jó hangulatból biztosan nem lesz hiány. Kedden a Gárdonyi-hét utolsó előtti napját sportversenyek és bemutatók színesítik majd. Reggel az alsósok sorversenyen játszhatnak, 10-től pedig a felsősök versenghetnek a tollas- és lábtoll-labda mérkőzésen. 11 órakor kutyás műsor várja a kicsiket, az ebédidő pedig egy igazán izgalmas harcieszköz- és fegyverbemutatóval telik majd. Végül a nap zárásaként 14:30-kor Gárdonyi vetélkedőt rendeznek a nagyoknak. 

A szerdai, záró napot iskolagyűléssel indítják, majd 10 órától már a jégcsarnokban csúszkálhatnak a tanulók. Emellett délben az alsósokat kincskeresésre hívja az iskola, és 16 órakor a görögkatolikus templomban az elsősök avatásával ér véget a Gárdonyi-hét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában