Gárdonyi iskola

2022.12.20. 09:00

Ünnepi hangulat volt rengeteg nevetéssel

Megtelt a nézőtér a Gárdonyi Géza Görögkatolikus Általános Iskola és AMI aulájában, ugyanis az intézmény különleges karácsonyi előadással kedveskedett tanulóinak.

Szente Patrícia

A Hahota-színház humoros darabja mindenkit jókedvre derített

Fotó: Szabone Zsedrovits Eniko

Nemsokára itt a téli szünet, közeleg a karácsony. A Gárdonyi iskola ennek apropóján nagyszerű programmal készült a gyerekeknek, folytatódott az ünnepre hangolódás. Hétfőn délben az iskolásokat a hosszú utat megtett, budapesti Hahota Gyermek Színház várta remek betlehemes műsorával. A színdarab kezdete előtt Kovács István parókus köszöntötte az egybegyűlt diákokat, akik már tűkön ülve várták az előadást. A Betlehemi kis jászolnál című darabbal a társulat szellemes, interaktív módon mesélte el Jézus születésének csodás történetét. 

Az előadáson a kis Jézus születését mesélték el Fotók: Szabóné Zsedrovits Enikő

A műsor során számos ismert karácsonyi dallam is felcsendült, a gyerekek nagy örömmel énekeltek, daloltak a színészekkel együtt. Kedden az ünnepi programbőség lelki nappal ér véget, annak során az általános iskola diákjait várják majd karácsonyi lelki gyakorlatra az intézmény aulájába, ezután pedig kezdődhet a várva várt szünet. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában