Gárdonyi iskola

2022.12.16. 18:00

Vásári forgatagtól volt hangos a Gárdonyi iskola

Szente Patrícia

A diákok és kezük munkái Fotó: Gárdonyi iskola

Nemsokára meggyújthatjuk a negyedik, egyben utolsó adventi gyertyát, ami egyet jelent: rövidesen itt a karácsony. Az ünnepet várják a Gárdonyi Géza Görögkatolikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanárai és diákjai is, így csütörtökön az intézmény adventi vásárral segítette a karácsonyi készülődést. 

Változatos kínálat fogadta a Gárdonyi tanulóit az iskola falain belül zajló adventi vásáron. Kicsik és nagyok egyaránt nagy izgalommal, nyüzsögve válogattak a kézzel készített ajándékok, csillogó karácsonyi apróságok között. A gyerekek lelkesen járták végig az asztalokat, ahol szebbnél szebb különlegességeket vásárolhattak meg. Így nem csak remek karácsonyi ajándékokat szerezhettek be hozzátartozóik számára, de az iskola osztályait is támogathatták. 

Jövő héten is lesznek még kiemelt programok Fotó: LI
Fotós: LI

A hét során a Gárdonyi iskola ünnepváró rendezvényekkel tette színesebbé a karácsonyi időszakot. Pénteken 17 órakor a Vasas Táncegyüttes ifjúsági csoportja lép fel az iskola aulájában, de az ünnepek előtti programkavalkád a jövő héten is folytatódik.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában