sport - foci

2019.03.15. 19:39

Ismét nehéz forduló vár a baracsi együttesre

A Fejér megyei labdarúgó-bajnokság első és másodosztályában tizenkilencedik, amíg a harmadosztályban a tizenharmadik fordulót rendezik ezen a hét végén.

Gróf András

09 August 2018, Leipzig, Germany: Soccer, Europa League qualification 3rd round, RB Leipzig vs CS Universitatea Craiova in the Red Bull Arena. Leipzig's Willi Orban on the ball. Photo: Jan Woitas/dpa-Zentralbild/dpa

Fotó: illusztráció

A Viszlo Trans első osztályban a Baracs gárdája vasárnap a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő együttesét fogadja. A baracsiak a múlt héten egészen jól tartották magukat Sárosdon, hiszen sokáig tíz emberrel játszva csak a hajrában bekapott tizenegyes góllal kaptak ki 1–0-ra. A mostani forduló is igen nehéznek ígérkezik, hiszen a vendégek az előző körben hazai környezetben 4–1-re verték az élmezőnyhöz tartozó Főnixet. A kiállított Ásványi biztosan hiányzik majd az összeállításból. A Mezőfalva a múlt heti, Martonvásárban aratott győzelmét követően ismét idegenben lép pályára. Ellenfelük az előző körben szabadnapos Tordas lesz. További mérkőzések: Főnix – Lajoskomárom, Ercsi – Martonvásár, Bicske – Sárosd, Kisláng – Ikarus-Maroshegy, Mór – Sárbogárd. Szabadnapos: Enying.

A másodosztály Groupama csoportjában ezúttal is vasárnap rendeznek minden mérkőzést 15 órától. A listavezető Perkáta a középmezőnyhöz tartozó Aba-Sárvíz otthonában folytathatja remek szereplését. Az adonyiak a múlt heti gólzáporos idegenbeli győzelmüknek köszönhetően elléptek az utolsó helyről, a Seregélyes hazai legyőzésével tovább javíthatnának mérlegükön. A Nagykarácsony – Előszállás alsóházi rangadón pedig tulajdonképpen minden eredmény elképzelhető. További mérkőzések: Pusztaszabolcs – Sárszentágota, Szabadbattyán – LMSK Cobra, Szabadegyháza – Besnyő-Iváncsa II, Sárbogárd II – Ráckeresztúr, Káloz – Vajta.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában szombaton rendezik a DUFK – Zichyújfalu összecsapást. A vasárnapi program pedig a következő: Dég – Kisapostag, Mezőszilas – Rácalmás, Kulcs – Cece, Lajoskomárom II – Alap, Nagylók – Nagyvenyim. A DUFK – Zichyújfalu találkozó 16 órakor kezdődik, a forduló többi mérkőzésének kezdési időpontja 15 óra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában