foci

2019.03.02. 09:30

Ezúttal is nehéz mérkőzés vár a Mezőfalvára

Ezen a hét végén a tizenhetedik fordulót rendezik a 2018/2019. évi Fejér megyei labdarúgó-bajnokság első és másodosztályában.

Gróf András

A harmad osztály Horfer Serleg csoportjában még nem kezdődött meg a tavaszi szezon.

A Viszlo Trans első osztályban mindkét körzetünkhöz tartozó együttes vasárnap hazai környezetben lép pályára. A baracsiak a tavaszi első fordulóban szabadnaposak voltak, így számukra most kezdődik a szezon. Ellenfelük a sereghajtó Enying gárdája lesz. A két csapat között jelenleg hat pont a különbség, tehát a hazaiak győzelmük esetén jelentős előnybe kerülhetnek a kiesés elkerüléséért zajló küzdelemben. Erre minden esélyük meg is van, hiszen a vendégek erejéből eddig csupán egyetlen döntetlenre telt. Igaz, a múlt héten hazai pályán csak szoros küzdelemben kaptak ki a dobogós Főnix gárdájától 3–1-re. A Mezőfalva együttese a múlt heti idénynyitón a címvédő Ikarus- Maroshegy pályáján kapott ki 2–1-re. Ezúttal is nehéz mérkőzésre számíthatnak, hiszen szomszédvári rangadón a Sárbogárd együttesét fogadják. A találkozó pikantériája, hogy mindkét gárda huszonkét pontot gyűjtött eddig. Tehát igazi helyosztóra van kilátás, nyertese lépéselőnybe kerülhet. A két csapatban több, magasabb osztályt is megjárt labdarúgó kap helyet, így kellemes tavaszi időtöltésnek ígérkezik a találkozó.

A téli műfüves bajnokság után a baracsiak első tétmeccse jön Fotó: Hankusz Kálmán / Dunaújvárosi Hírlap

A forduló további párosítása: Ercsi Kinizsi – Ikarus-Maroshegy, Mór – Lajoskomárom, Kisláng- Telmex – Gárdony- Agárdi Gyógyfürdő, Főnix – Sárosd, Martonvásár – Tordas. Szabadnapos: Bicske. Érdekesség, hogy az Ercsi – Ikarus-Maroshegy találkozót ma Dunaújvárosban, a radari sporttelep műfüves pályáján rendezik.

Az Ercsi ma Dunaújvárosban játssza le bajnoki találkozóját

A másodosztály Groupama csoportjában vasárnap a következő mérkőzéseket rendezik: Perkáta – Sárszentágota, Nagykarácsony – LMSK Cobra, Adony – Vajta, Előszállás – Aba-Sárvíz, Pusztaszabolcs – Besnyő- Iváncsa II, Szabadbattyán – Seregélyes, Szabadegyháza – MPF-Ráckeresztúr, Sárbogárd II – Káloz. A fordulóban minden mérkőzés kezdési időpontja 14.30 óra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában