teljes intenzitással

2017.11.03. 21:38

A legfontosabb feladat a motiváció megőrzése

Az NB III Közép csoportjában a 13. fordulót rendezik ezen a hét végén. A Dunaújváros PASE labdarúgócsapata a vasárnapi játéknapon 13.30 órakor a Budapest Honvéd-MFA II vendégeként lép majd pályára.

Gróf András

Tóth Tibor (b), Dobos Barna és Sándor Tamás (j) optmistán várja a fővárosi kirándulást Fotó:Zsedrovits Enikő

Az újvárosiak vezetőedzője, Dobos Barna a hét elején két nap pihenőt engedélyezett a csapatnak, de szerdától már teljes intenzitással készültek a vasárnapi mérkőzésre.

- A Szeged ellen jó iramot diktáltunk, sorozatban jöttek a helyzetek, amik közül néhány ki is maradt. Azonban ne legyünk telhetetlenek, hiszen ha a mérkőzés előtt látatlanban elfogadtuk volna a három rúgott gólt. Magas szintű, gyors volt a játékunk, ami rengeteg futással párosult. Célunk a motiváció szinten tartása a Honvéd ellen is. Fontos meccs lesz, hiszen szeretnénk versenyben maradni az első helyért zajló küzdelemben. Tudjuk, hogy az elmúlt találkozókon a védekezésben követtünk el hibákat, amiket szerencsére az ellenfél nem használt ki. Ezeket kell a jövőben minimalizálni. A sérüléssel bajlódó Barna Zsolt és Tóth Ákos játéka kérdéses.Tóth Tibor a múlt héten a kupameccsen és a bajnokin is betalált.

Tóth Tibor (b), Dobos Barna és Sándor Tamás (j) optmistán várja a fővárosi kirándulást Fotó:Zsedrovits Enikő

- A Vasas elleni győzelem is erőt adott a SZEOL elleni találkozó sikeres megvívásához. Szombaton sokkal motiváltabbak voltunk, mint az ellenfelünk, és taktikailag is föléjük nőttünk. Az elején ugyan voltak helyzeteik, de mindig volt, aki kisegített. A kispestiek ellen nagyon fontos lesz, hogy kinek sikerül megszerezni a vezető gólt.

A szegediek ellen Sándor Tamás csereként kapott lehetőséget.- A jól működő csapatba egyszerű volt beilleszkedni. Meg kell azonban említeni, hogy Vaszócsik Viktor bravúrjai nagyon kellettek a győzelemhez. Nem tudjuk, a Honvéd együttesében lesznek-e visszajátszók, de az biztos, hogy fiatal, hajtós csapat ellen játszunk majd.A forduló további párosítása: Szentlőrinc – Iváncsa, Vecsés – Duna Aszfalt TVSE, Pécsi MFC – Szekszárd, SZEOL SC – Makó FC, FC Dabas – Mórahalom, Hódmezővásárhely – Kozármisleny, Paksi FC II – RKSE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában