szponzorált tartalom

2019.10.26. 07:00

Penészfolt ellen használjon páramentesítőt

Nem kell ahhoz az óceán mellé költözni, hogy párás legyen otthon vagy a munkahelyen a levegő, hiszen Magyarországon is egyes melegebb területeken komoly problémát jelent a lakók és dolgozók számára a folyamatosan keletkező pára.

cleaning of room wall from mold with metal brush

Egyes helyiségekben nemcsak az ablakokról, de a falakról is gyakran gyöngyözve úsznak le a vízcseppek, melyek rövid időn belül penészfoltokat eredményeznek. Ezektől a kellemetlen és gyakran bűzös foltoktól nyilván mindenki a lehető legrövidebb időn belül szeretne megszabadulni, viszont folyton lehypozni a falat vagy az ablakok környékét nem feltétlenül környezetbarát módszer.

Van egy korszerűbb, egyszerűbb, környezettudatosabb és hatékonyabb megoldás is.

Használjon páramentesítő berendezést!

Az uszodáktól az építési és gyártási területeken át, rengeteg helyzetben van szükség páramentesítésre, hiszen az adott higiéniai elvárásoknak csak így lehet megfelelni. A nagy kapacitású modelleket típustól függően akár hűvös helyeken is lehet alkalmazni, de természetesen léteznek a piacon otthoni vagy irodai használatra való kisebb páramentesítők is.

Mindegy, hogy ipari vagy otthonra is beszerezhető páramentesítőről beszélünk, a legtöbbet már úgy alakítják ki a szakemberek, hogy azokat könnyedén lehessen mozgatni, illetve csendes működésüknek köszönhetően ne okozzanak fennakadást a mindennapos feladatok zavartalan ellátásában.

Le a penésszel, elő a páramentesítővel!

Amennyiben egy helyiségben nincs ellenőrizve a páratartalom, s a megjelent penészfoltok már nagy területet fednek le a falon, érdemes szakembert hívni, aki professzionálisan tudja eltüntetni a penészfoltokat. Ezután szükséges egy alapos festést is csinálni, majd csak ezután érdemes beüzemelni a páramentesítőt.

Páramentesítő előnyei:

A páramentesítő gépek előnyei között szerepelnek az alábbiak:

  • Javul a helyiség levegőjének minősége
  • Könnyebb lesz a ki- és belégzés a friss levegő miatt
  • Kevesebb lesz a por a lakásban
  • Kevésbé lesznek dohosak vagy büdösek a bútorok vagy ágyneműk
  • Kisebb az esélye, hogy megrozsdásodnak a fémtárgyak a helyiségben
  • Hatékonyabban működik tőle a légkondícionáló
  • Nem tud kialakulni penész a falakon
  • Gyorsabban száradnak a kiteregetett ruhák
  • Tekintse meg a jelenleg kapható legmodernebb páramentesítő készülékeket, s használja Ön is otthonában vagy munkahelyén ezeket a fantasztikus berendezéseket, hogy egészségesebb környezetben tudja tölteni a mindennapjait.

     

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában