PR

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) 2024. június 5-6-án rendezi meg hazánk legnagyobb szabadtéri agrárszakmai kiállítását, a már megszokott helyszínen, a Fejér vármegyei Mezőfalva melletti szántóföldeken.
A hőszivattyúk évről évre egyre több felhasználót győznek meg arról, hogy az egyik legjobb megoldást jelentik a fűtésre, a hűtésre vagy éppen a melegvíz előállítására. Ennek okai igen egyszerűek: az ilyen berendezések csökkentik a rezsit, ráadásul környezetbarát fűtést biztosítanak. Lássuk tehát, hogy mikor érdemes elgondolkodnunk egy hőszivattyú beszereltetésén.
A vendéglátós szférában több az előrelépési lehetőség, mint elsőre gondolnánk. Bárhol is kezd az ember, az átmenet mindig lehetséges. Így ha valaki futárként, pincérként áll munkába, talpraesettséggel és rátermettséggel hamarosan akár egy üzletvezetői pozícióban is találhatja magát – de a szakácsból is könnyen séf, konyhafőnök lehet.
Az ideális függönykarnis kiválasztásához több szempontot is figyelembe kell vennünk. A karnis elhelyezése és mérete mellett a megfelelő típusról és anyagról sem szabad elfeledkeznünk. Hiszen ezen tényezők mind meghatározzák majd, hogy mennyire tudjuk praktikusan használni függönykarnisunkat. Ebben a cikkben összegyűjtöttük, hogy mi alapján válasszunk függönykarnis anyagot.