bőven potyogtak a gólok

2018.08.15. 21:39

Vasárnap a második fordulót rendezték a Fejér Megyei Kupában

Vasárnap a második fordulót rendezték a Fejér megyei kupában, ahol bőven potyogtak a gólok.

Horváth László

Lengyel László nagyvenyimi kapus több bravúrt is bemutatott. Ennek ellenére hatszor találtak be hálójába a vendégek Fotó: HL / DH

Nagyvenyim–Perkáta 1–6 (0–1)

Nagyvenyim már befejezte a harcot. A tavasszal megye II-be feljutó Perkáta rúgott hatot Horvát Csaba legénységének. Az első félidőben még kiegyenlített játékot láthattunk a Nagyvenyim részéről. Két tizenegyest is kapott az együttes, de csak egyet tudott belőle érvényesíteni. Horváth Csaba edző szerint ez is dicsőség a csapattól, mivel jóval erősebb ellenféllel szemben egyenlíteni is tudtak a 62. percben. A Perkáta azonban gyorsan formába lendült és a 70. perctől gyakorlatilag uralta a pályát. Végül a vendégek megérdemelten léphetnek a következő fordulóba.

Lengyel László nagyvenyimi kapus több bravúrt is bemutatott. Ennek
ellenére hatszor találtak be hálójába a vendégek Fotó: HL / DH

Játékvezető: Krajcsivics Adrián. Asszisztensek: Dolmány Tamás és Piros László.

Nagyvenyim: Lengyel – Rakonczai – Szabó K. – Král – Sárai – Szabó G. – Jóbi – Gaszler L. – Pap – Eszenyi – Vajai. Cserék: Kiss – Budai Gaszler T.

Perkáta: Kovács Á. – Kovács R. – Reith – Taka – Galkó – Simon – Tóth – Sőregi – Klein – Fehér – Kántor. Cserék: Szabó – Vászon – Vígházi – Jákli – Fazekas.

Gólrúgók: a Nagyvenyimtől Lengyel, a Perkátától Tóth (2), Sőregi, Reith, Kántor, Jákli.

A kupa további eredményei: Pázmánd–MPF Ráckeresztúr 0–1, Pátka–Szár 2–2, Mány–Herceghalom 4–3, Pákozd–Kápolnásnyék 0–5, Söréd–Pusztavám-Jüllich 1–5, Sárkeresztes–Szabadegyháza 2–6, Csór TruckTrailer–Kőszárhegy 5–2, Sárszentmihály–Szabadbattyán 2–5, Pusztaszabolcs–Adony 2–1, Dég–Kálóz 6–2, Alap–Vajta 0–6, Nagyvenyim–Perkáta 1–6, Videoton Baráti Kör–Bakonycsernye 1–5. A DUFK–Nagykarácsony mérkőzést ma játsszák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában