tizenegyedik forduló

2017.10.19. 21:26

Az FC Dabas hét meccs óta veretlen

Az NB III Közép csoportjának tizenegyedik fordulójában szombaton 14.30 órakor FC Dabas vendégeként lép pályára a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.

Gróf András

Zvara Dávid (b), Dobos Barna vezetőedző, és Szepessy Róbert is nehéz összecsapásra készül

A mai sajtótájékoztatón az újvárosiak vezetőedzője, Dobos Barna beszélt az elmúlt heti győzelemről és a szombati találkozó esélyeiről.- Az előző fordulóban az első félidőben nem találtuk a Mórahalom játékának az ellenszerét. Ennek ellenére egy szép góllal megszereztük a vezetést, de hamar egyenlítettek a vendégek. A szünetben rendeztük a sorokat, és a végére fizikálisan teljesen felőröltük az ellenfelet. Jó volt a forduló után ránézni a tabellára, hiszen az élre ugrottunk. Büszkék vagyunk erre, de megyünk tovább. A dabasiak tavaly kétszer is legyőztek minket, így valószínű, hogy most sem lesz egyszerű dolgunk. Ellenfelünk a nyáron jól erősített, amit bizonyít, hogy a legutóbbi hét meccsükön nem kaptak ki, amivel felzárkóztak az élmezőnyhöz. A helyezésünk ellenére nem mi vagyunk a favoritok, de a három pont megszerzése reményében utazunk a meccsre. Minél több győzelemre van szükségünk, hogy a végén feljutási esélyeink legyenek.

A középpályán játszó Zvara Dávid az előző héten bekapott, elkerülhető gól miatt bosszankodott.- Minden mérkőzésen törekszünk arra, hogy kapott gól nélkül zárjunk. A rutinos játékosaink segítségével mindent meg is teszünk ennek érdekében, de mindig becsúszik egy hiba. Folyamatosan érik a csapatunk, így bízom benne, fogunk még ennél is jobban futballozni. A dabasi csapatban szinte mindeki játszott már magasabb osztályban, így biztos vagyok benne, hogy mindkét csapat a győzelem reményében lép majd pályára.

A rutinos támadótól, Szepessy Róberttől elsősorban mindenki gólokat vár.- Úgy érzem, a múlt héten szabályos gólt szereztem, de a játékvezető hölgy másként látta. Amíg a csapat az első helyen áll, addig nem lehetek elégedetlen a teljesítményemmel. Mindegy, hogy ki rúgja a gólt, csak a csapat nyerjen. Bizonyíték erre a pályán mutatott gólöröm.

Zvara Dávid (b), Dobos Barna vezetőedző, és Szepessy Róbert is nehéz összecsapásra készül

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában