DPASE

2017.09.21. 20:09

Fejben végig ott kell lenniük! Ezen a meccsen múlik biztos győzelem

A bajnoki tabella harmadik helyén álló Dunaújváros PASE labdarúgócsapata az NB III Közép csoportjának hetedik fordulójában szombaton 18 órakor a Rákosmente KSE együttesét fogadja.

Gróf András

f

A múlt heti, Tiszakécske elleni győzelmet követően szerdán a Magyar Kupában is jól teljesítettek Dobos Barna vezetőedző tanítványai.

- Az előző fordulóban teljesen megérdemelten nyertünk. Ezt a teljesítményt kellene tartani sokáig. Komolyan vettük a kupameccset is, amit bizonyít, hogy a legerősebb csapatunkkal álltunk ki. Az első félidőben jól játszottunk, de a szünetet követően akadozott a játékunk. Jó pozícióban várjuk a szombati bajnokit. Az elmúlt hetek eredményei erősítették a csapategységet. Óvatosnak kell azonban lennünk, mert biztos vagyok benne, hogy ellenfelünk a három pontot nem adja ingyen.

Király Bence (b), Dobos Barna és Tóth Tibor is optimistán várja a szombati mérkőzést Fotó: AG

Tóth Tibor két gólt is szerzett szerdán Szabadszálláson.

- A Tiszakécske ellen az egész csapat koncentráltan, összeszedetten játszott. A három lőtt gólunk mutatja a csapat erejét. A Magyar Kupában egy másodpercig sem volt kérdéses a továbbjutásunk a korrekten játszó házigazdák ellen. Az utóbbi két összecsapás kellő önbizalmat adhat a szombati találkozóra.

Az előző körben a védő, Király Bence kezdte a gólgyártást.

- A múlt héten rendkívül motiváltak voltunk, végig kézben tartottuk a meccset, jó ütemben rúgtuk a gólokat. A kupában ellenfelünk csúszott, mászott, de hamar vezetést szereztünk, ami megtörte őket. A Rákosmente ellen fejben végig ott kell lennünk, nem szabad gólt kapnunk, akkor biztos győzelmet aratunk.

A forduló további párosítása: FC Dabas – Iváncsa KSE, Mórahalom VSE – Kozármisleny FC, Makó-Foci Kft. – Duna Aszfalt TVSE, Pécsi MFC – Vecsési FC, SZEOL SC – Szekszárdi UFC, Paksi FC II – Hódmezővásárhelyi FC, Budapest Honvéd-MFA II – Szentlőrinc SE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában