Úszás

2024.04.14. 19:00

Kovács-Seres Hunor újabb negyedik helyével zárult az ob

A rekord létszámú indulót felvonultató olimpiai kvalifikációs úszó országos bajnokság zárónapján is volt kiért izgulni a DKSE indulói közül.

Gallai Péter

A DKSE három indulója, Eszenyi Ábel, Kovács-Seres Hunor és Kenyér Lilla volt

Fotó: DKSE

Ugyanis Kovács-Seres Hunor 800 méter gyorson volt érdekelt az időfutamban, aki 1500 méteren már szerzett egy negyedik helyet. Ahogyan a rövidebb távon, itt a Balaton Úszó Klub három kiválóságával harcolt a dobogóért, végül nagyot úszva, ismét negyedikként csapott be a célba Sárkány Zalán, Rasovszky Kristóf és Betlehem Dávid mögött.

Az országos bajnokágon Kovács-Seres mellett Eszenyi Ábel, valamint Kenyér Lilla képviselte még a dunaújvárosi egyesület színeit. Utóbbi korábban megnyerte a 200 méter pillangó B döntőjét. Erre így emlékezett vissza. – A délelőtti úszásom lehetett volna egy kicsit jobb, és akkor az A döntőben szerepelhettem volna. Mindazonáltal a B-vel is elégedett vagyok így utólag, mivel sikerült megnyernem a futamot, ami a célom volt. Az ob-n sok nagy versenyzővel találkozhattam, és szerepelhettem velük egy medencében, ami számomra egy pluszt adott – idézte Kenyér Lillát a szakosztály közösségi oldala.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában