Röplabda

2024.03.21. 18:16

Vereséggel kezdték az alsóházi rájátszást

Szerdán este a Vidux-Szegedi RSE otthonában kezdte meg a 2023/2024. évi röplabda NB I Extraliga a 9-12. helyért folyó rájátszását a Dunaújvárosi KSE együttese.

Gróf András

Farkas Lászlóék a rájátszásban újabb vereséget szenvedtek

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Vidux-Szegedi RSE – Dunaújvárosi KSE 3-0 (19, 15, 19)

Vidux-Szegedi RSE: Piti, Bodnár L., Csányi, Trindade da Rocha, Gönczi, Kasnyik, Polyák (liberó). Csere: Pintér B., Sarnyai, Kiss G., Szepesi M., Demcsák, Durigon Pozzobon. Vezetőedző: Berkes Zoltán.

Dunaújvárosi KSE: Juhász B., Béres, Kisházi, Németh Z., Farkas L., Makó, Kuti M. (liberó). Csere: Gőczi, Cserép, Vadász, Peredi, Papp T., Herceg (liberó). Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

Berkes Zoltán: - Agilis és motivált játékot vártam a csapattól a mérkőzés előtt. 

Kissé nehézkesen kezdtünk, de utána végig a mi játékunk dominált.

- Azért még néha voltak a koncentrációban problémáink, de alapvetően elégedett voltam a látottakkal. Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez!

Tomanóczy Tibor: - Kissé csalódott vagyok, mert azok az elemeket, amelyeket az edzéseken jól megoldunk, azokat nem igazán sikerül a bajnoki meccseken végrehajtani.

 Bízom benne, hogy szombaton legalább játszmát, vagy játszmákat tudunk majd nyerni.

Az első forduló másik összecsapásának eredménye: MEAFC-Peka Bau – TFSE 3:1

A csoport jelenlegi állása: 1. Vidux-Szegedi RSE 3 pont, 2. MEAFC-Peka Bau 3 pont, 3. TFSE 0 pont, 4. Dunaújvárosi KSE 0 pont.

A DKSE együttese szombaton hazai környezetben lép majd pályára. Ellenfelük az a TFSE gárdája lesz, akik ellen az alapszakasz egyetlen pontját szerezték. A találkozó 19 órakor kezdődik a Dunaújváros Sportcsarnokban. A forduló másik párharca a Vidux-Szegedi RSE - MEAFC-Peka Bau összecsapás lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában