Csalódás a rájátszásban

2024.03.06. 12:30

Az Angyalok fájdalmas búcsúja

Valószínű, nem így képzelték a dunaújvárosi Angels NJSE női jégkorongozóinál az U25-ös bajnokság rájátszását.

Agárdy Csaba

Archív

Fotó: LI

Az Angels ugyanis az alapszakaszt az első helylen  zárta, ezért a rájátszást a negyedik helyezett veszprémi Rampage Women’s Hockey ellen  kezdte. A párharc az egyik fél két győzelméig tartott, és az Angels két összecsapás után búcsúzott. Pedig az előzmények alapján nem véletlenül várták bizakodva a dunaújvárosiak a párviadalt. Az alapszakasz-győzelem  mellett az is az Angyalok esélyeit növelte, hogy ebben a szezonban kettőből kétszer legyőzték a Rapmage együttesét (3-1, 2-0).
Azután a rájátszásban két sima veszprémi győzelem született. Az első meccsen  Dunaújvárosban 4-1-re, míg a Rampage vendégeként 5-0-ra kapott ki Láng Zoltán alakulata.
A dunaújvárosiaknak nem  is annyira a két vereség miatt kell  elgondolkozniuk, hanem  azért, hogy mindössze egy gólt lőttek a párharcban.
Az Angels a csalódás ellenére is előrelépett a tavalyi szezonhoz képest, mert akkor az ötödik helyen  végzett, most pedig a bronzért játszhat, ellenfele a MAC Marilyn – HK Budapest összecsapásból kerül majd ki.
Láng Zoltán, az Angels vezetőedzője így értékelte a Rampage elleni találkozókat: – Nehéz bármit mondani. A lányok saját magukra tettek nagy terhet, egyénileg akartak mindent megoldani. Tanulnunk kell ebből a két mérkőzésből. Nincs megállás, nincs idő keseregni. Várjuk az ellenfelünket a harmadik helyért vívott csatába, vasárnap pedig az osztrák bázisú bajnokságban, a DEBL-ben játszunk itthon az alapszakasz első 
Villach ellen. A Lady Hawsk tizenkilenc mérkőzésen  csak egy pontot vesztett. Legutóbb  idegenben megszorítottuk őket, balszerencsés körülmények között 4-3-ra kaptunk ki tőlük. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában