Alapszakasz zárás

2024.03.06. 14:00

Nem voltak egy súlycsoportban

A röplabda NB I Extraliga alapszakaszának utolsó fordulójában a Dunaújvárosi KSE együttese kedden este a MAFC-BME vendégeként lépett pályára. A találkozót három játszmában az élmezőnyhöz tartozó fővárosiak nyerték.

Gróf András

Tomanóczy Tibor vezetőedző bízik benne, hogy a rájátszásban eredményesebbek lesznek

Fotó: Laczkó Izabella

MAFC-BME – Dunaújvárosi KSE 3:0 (12, 13, 14)

MAFC-BME: Tamási D., Reyes Rodriguez, Katona Á., Altunaga, Zeitler, Balogh L., Benkő (liberó). Csere: Sárik-Veress, Kocsondi, Bandi B., Molnár Zs., Szabó B. (liberó), Oláh B. Vezetőedző: Pápai Péter.

Dunaújvárosi KSE: Juhász B., Farkas L., Kisházi, Németh Z., Béres, Makó, Kuti M. (liberó). Csere: Cserép, Vadász, Peredi, Herceg, Papp T. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

Az első játszma elején még szoros volt az állás, de 7:7 után gyorsan elhúztak a hazaiak és megszerezték a vezetést. A második és a harmadik szettben az elejétől kezdve a fővárosiak irányítottak, és könnyed játékkal szerezték meg a három bajnoki pontot.

Pápai Péter: - Gratulálok a csapatnak az 5. hely eléréséhez. A mai napon a fiatalok is több lehetőséget kaptak, amivel élni is tudtak. Innentől már a negyeddöntő lebeg a szemünk előtt.

Tomanóczy Tibor: - Nem volt egy súlycsoportban a két csapat. A házigazdák tetszés szerint érték el a pontjaikat, még szorossá sem tudtuk tenni az eredményt. 

Bízunk benne, hogy a rájátszásban eredményesebbek leszünk.

A játéknap másik mérkőzésén a Fino Kaposvár idegenben nyert 3:2-re a Pénzügyőr SE ellen. Az már korábban eldőlt, hogy a Fino Kaposvár végez az alapszakasz első, míg a Dunaújvárosi KSE az utolsó helyén. A keddi eredmények után az is kiderült, hogy a sorozat ötödik helyén a MAFC-BME, míg a hatodikon a Pénzügyőr SE gárdája zárt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában