Vármegyei foci

2024.03.16. 07:00

Nagyok párharca is lesz

A Fejér vármegyei labdarúgó-bajnokság mindhárom osztályában ezen a hétvégén már minden mérkőzés 15 órakor kezdődik.

Gróf András

A Mezőfalva a Lajoskomáromot fogadja vasárnap

Fotó: Horváth László

Az első osztály tizenkilencedik fordulójának egyetlen szombati meccse a Sárosd - Ercsi Kinizsi összecsapás lesz, amelyet Seregélyesen rendeznek. Másnap a KK Grain Kft.-Mezőfalva együttese a Lajoskomáromot fogadja. A házigazdákra három tavaszi vereséget követően ráférne egy jó eredmény, de ehhez alaposan fel kellene javulniuk az elmúlt hetekben mutatott produkciójukhoz képest. Különösen a védekezést kell jobban megszervezni, hiszen az eddigi három tavaszi meccsen kapott tizenkét gól nagyon sok. 

A játéknap további programja: Maroshegy – Sárbogárd, Csór Truck-Trailer - Tóvill-Kápolnásnyék, Enying - Mány-Bicske II, Mór - MÁV Előre Főnix, Martonvásár – Tordas. Ezúttal a Bodajk együttese lesz szabadnapos.

A másodosztály déli csoportjának tizenötödik fordulójában szombaton rendezik a Beloiannisz – Káloz mérkőzést. Vasárnap az éllovas Adony az előző körben szabadnapos Előszállást látja vendégül. Az adonyiak a múlt héten alaposan megszenvedtek Nagyvenyimen, hiszen csak a hosszabbításban szerzett góllal tudták döntetlenre menteni a meccset. Ezúttal talán könnyebb dolguk lesz. 

Rangadónak számít a Nagykarácsony – Nagyvenyim párharc, mivel a két együttes között csupán két pont a különbség a bajnoki tabellán.

A Besnyő - Baracs összecsapás esélyesei a tabellán elfoglalt pozíció alapján a vendégek. 

A további párosítás: Sárszentmihály-Masterplast - Aba-Sárvíz, Polgárdi – Seregélyes. A Szabadbattyán kizárása miatt ebben a fordulóban a Sárosd második számú gárdája lesz szabadnapos.

A harmadosztály déli csoportjának tizenötödik fordulójában csupán a Lajoskomárom II - Cece mérkőzést rendezik szombaton. Vasárnap a hetedik LMSK vendége lesz az utolsó előtti Kulcs, a kilencedik Rácalmás pedig az ötödik helyezett Vajtához utazik.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában