Angyalok

2024.03.20. 18:11

A negyeddöntő volt a végállomás a nemzetközi porondon

Első szezonjában az osztrák bázisú nemzetközi női jégkorong-bajnokságban, a DEBL-ben, a dunaújvárosi Angels NJSE csapata a negyeddöntőben búcsúzott, miután a második mérkőzésen is alulmaradt a Villach Lady Hawks együttesével szemben. 

Gallai Péter

A Villach két győzelemmel zárta a párharcot

Fotó: Laczkó Izabella

A  vasárnapi , idegenbeli találkozó előtt az Angyalok hajnalban vágtak neki az útnak, de ennek ellenére sikerült izgalmas, és szoros mérkőzést játszani az alapszakasz élén zárt osztrák együttessel. Ennek ellenére a meccs végén a házigazdák örülhettek, így ők jutottak tovább a legjobb négy közé. 
Azonban a dunaújvárosi csapatnak nincs miért szégyenkeznie, hiszen a nemzetközi porondon történő debütálásuk alkalmával egyből rájátszásba jutottak, ami előtt számos győzelmet arattak.

Villach  – Angels 3–1 (1–0, 1–0, 1–1)
Angels: Carlotta (Balogh Bri.) – Börcsök, Sághy, Göksal, Ilisz 1 – Balogh Be., Juhász-Berencsi, Méhes, Jónás – Sárvári. Edző: Láng Zoltán.

A klub a magyar az U25A sorozatban már korábban búcsúzott az elődöntőben, viszont az U25B bajnokság negyeddöntőjét sikerrel vette a Hatvan ellen, miután 2-1-es összesítéssel megnyerte velük szemben a párharcot. A mindent eldöntő meccsen múlt csütörtökön az Angels gólzáporos mérkőzésen, kiemelkedő teljesítményt nyújta, 13–0-ás sikerrel jutott a legjobb négy közé.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában