Felkészülés

2024.02.16. 16:56

A DFC veresége a néhol indulatoktól sem mentes meccsen

A Dunaújváros FC labdarúgócsapata pénteken kora délután hazai pályán játszott felkészülési találkozót a MÁV Előre FC Főnix ellen. A Fejér vármegyei első osztály listavezetője elleni mérkőzést a pálhalmai Agrospeciál Sporttelepen rendezték.

Gróf András

Hazai oldalon elsősorban azok kaptak ezúttal lehetőséget, akik kevesebbet szerepeltek

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Dunaújváros FC – MÁV Előre FC Főnix 0-1 (0-0)

Vezette: Rózsa József.

Dunaújváros FC: Molnár L. – Csiki S., Horváth M., Zsákovics, Ferenczy, Vagyóczki, Czigler, Hegedűs K., Patkós K., Kozma, Gál B. Vezetőedző: Dobos Barna.

Cserék: Stampfel, Tapiska, Dankó N., Kiss B.

MÁV Előre FC Főnix: Nideczki – Csiba, Takács G., Horváth T., Jungwirt, Rubos Bence, Gruber, Tóth B., Kertész, Rubos Barnabás, Korponai. Vezetőedző: Pavlik József.

Cserék: Dulcz, Györke, Rácz D., Viniczai, Gorincsek, Lehoczki, Tóth K.

Az újvárosi együttesben elsősorban azok kaptak ezúttal lehetőséget, akik kevesebbet szerepeltek az eddigi edzőmeccseken.

Az első félidő nagyrészében a székesfehérváriak játszottak mezőnyfölényben, de nem sikerült bevenni a házigazdák kapuját. A fordulást követően azonban gyorsan megszerezték a vezetést a vendégek, akik Kertész révén kihasználtak egy könnyelműségből eredő védelmi megingást (0-1). A gólt követően felpörögtek, bátrabban játszottak a hazaiak. Lőttek egy kapufát, és több veszélyes távoli lövésük is volt. Nem sikerült azonban gólt szerezniük, így az agilisan játszó fehérváriak nyerték a néhol indulatoktól sem mentes hétközi felkészülési meccset.

Az újvárosiak a következő edzőmérkőzésüket szombaton 13 órakor játsszák a Dunaújváros Stadionban. Az ellenfél az NB III észak-nyugati csoportjában jelenleg harmadik helyen álló III. Ker. TVE gárdája lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában