Fair play

2024.01.23. 08:30

Sportszerűségben a legjobbak

A Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér vármegyei igazgatósága szerdán közzétette a bajnokságok fair play versenyének eredményeit az őszi szezon után.

Gallai Péter

A kulcsi csapat a harmadosztály déli csoport legsportszerűbb csapata volt az őszi idényben

Fotó: Horváth László

Ennek alapján a Fejér vármegyei felnőtt másodosztály déli csoportjában harmadik lett a baracsi klub. A harmadik vonal déli csoportját a Kulcs együttese nyerte meg. A nőknél a Baracs a harmadik lett a rangsorban.

Az U19-es bajnokságok II. osztályának északi csoportjában másodikként végzett az Adony, a délit pedig az Előszállás nyerte meg a baracsi fiatalok előtt. Az U16-os korosztályban délen a Mezőfalva az első, az Iváncsa pedig a harmadik. Az U15-ös sorozatban keleten a Rácalmás volt a legsportszerűbb csapat, itt a harmadik hely a Baracsé. Az U13-as küzdelmekben a keleti csoport második helye az Iváncsát, a harmadik a Nagyvenyimet illeti. Az öregfiúk küzdelmeiben keleten az Adony és Baracs együttese áll az első két helyen.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában