Magyar Kupa négyes döntő

2024.01.28. 18:01

Kétszer hatra, kétszer egy

A szombati elődöntők után a vasárnapi helyosztón a Dunaújvárosi Acélbikák az FTC-Telekommal játszott a harmadik helyért a Vasas Jégcentrumban a BAUER Magyar Kupában. A Ferencváros 6-1-re nyert.

Agárdy Csaba

Forrás: Várhegyi Erna/BJAHC

A bronzmeccsnek nem volt egyértelmű esélyese, hiszen az Erste Ligában a szezonban  egyszer már 7-4-re legyőzte a DAB a Fradit, egyszer pedig csak hosszabbításban kapott ki 3-2-re. A kupa harmadik helyéért vívott találkozón azonban  a Bikáknak nem sok esélyük volt a győzelem megszerzésére. Voltak fellángolásaik, kapufáik, nagy helyzetük is – nem  is kevés –, de a Ferencváros-Telekom nem véletlenül nyert 6-1-re.
Összességében a mérkőzésről: a találkozó nem hozott színvonalas játékot, nagy küzdelmet. Mondhatnánk, hogy az elődöntő két vesztese csalódottan korcsolyázott jégre, de ez nem  lenne igaz. A Dunaújvárosi Acélbikák számára maga a fináléba kerülés is felért egy győzelemmel, míg a Ferencváros a címvédő BJAHC ellen  szenvedett vereséget.
Csalódottság ide, vagy oda, időnként kimondottan csendes mederben zajlott a találkozó, egy-két fölösleges kiállítást, és  nem kevés technikai hibát láthattunk.
Azt meg kell említeni a két nap kapcsán, hogy a dunaújvárosi szurkolók szép számmal kísérték el csapatukat Budapestre, és végig lankadatlanul biztatták az övéiket.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában