Jégpályák éjszakája

2024.01.26. 18:30

Harmincezren korcsolyáztak

Újra igazolta létjogosultságát és népszerűségét a Jégpályák Éjszakája, hiszen január 20-án az ország negyvenkilenc jégpályája telt meg több órára: sok ezren korcsolyáztak, kapcsolódtak ki, valamint vettek részt a különböző aktivitásokban és kísérőprogramokon.

Agárdy Csaba

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Már nyolcadik alkalommal szervezte meg a Magyar Jégkorong Szövetség a Jégpályák Éjszakáját, amelynek központi helyszíne ezúttal is a Városligeti Műjégpálya volt, ahol dupla nyitvatartással készültek. A már megszokott pazar környezetben korizhattak azok, akik ezt a programot választották, emellett kipróbálhatták jégkorongos aktivitásainkat is, amelyekhez az eszközöket és ajándékokat a Bayer Construct mellett a Hervis, a hazai McDonald’s és a Skoda biztosította. A megpihenni vágyók szétnézhettek a Pásztor György Emléktárban, a magyar jégkorongsport nemrég megnyílt kiállítóhelyén is olvashatjuk a Magyar Jégkorong Szövetség honlapján. A központi, budapesti helyszínen kívül további negyvennyolc jégpálya csatlakozott az eseményhez, köztük a Dunaújvárosi Jégcsarnok is. A negyvenkilenc helyszínen több mint harmincezren koriztak és buliztak a délután és az este során. 

Forrás: jegkorongszovetseg.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában