Minifoci

2023.12.12. 18:00

Vb-bronzérmes magyar focisták is pályára lépnek az egymillió forintos összdíjazású tornán

Negyven csapatot várnak a szervezők karácsony előtt Ceglédre. A Gál József sportcsarnokban megrendezésre kerülő nyílt és senior tornára az ország szinte minden pontjáról érkeznek csapatok. Ráadásul a vb-bronzérmes minifoci-válogatott tagjainak nagy része is ott lesz a tornán - írja az orig.hu.

Duol.hu

Negyven csapatot várnak a szervezők karácsony előtt Ceglédre FORRÁS: ORIGO

EGYMILLIÓ FORINTOS ÖSSZDÍJAZÁS

A torna híre hamar bejárta az országot, többek között Győrből, Debrecenből, Nagykanizsáról, Nyíregyházáról és Budapestről is érkeznek csapatok, nem beszélve a régió legjobb kispályásairól. Nem is meglepő, mivel egyrészt igazán nívós eseményről van szó,

amelyen a nyílt torna összdíjazása egymillió forint lesz.


Az ország szinte minden pontjáról érkeznek csapatok FORRÁS: ORIGO

A tornán az előzetes nevezések alapján az egy hónapja befejeződött minifutball-világbajnokságon bronzérmesmagyar válogatott tagjai közül is sokan tiszteletüket teszik a kétnapos versenyen,melyre nézőként a belépés díjtalan. A rendezvény névadó szponzora a Pákozdi Hús Cegléd, amely korábban hosszú évekig támogatta a városi terembajnokságot.

CEGLÉD BÜSZKE LEHET 

"Szívügyünk a ceglédi sport, 17 évig vittünk egy hónapokon át tartó focitornát. Örülök, hogy egy nívós tornával újra a sport mögé állhatunk!" - mondta Pákozdi Roland, a Pákozdi Hús kereskedelmi igazgatója.

"Évek óta remek kapcsolatot ápolunk Kőházi Ádámmal és nyomon követjük a ceglédi versenyeket. Öt-hat évvel ezelőtt még én is szerepeltem játékosként egy nyári mini Európa-bajnokságon Cegléden, és amikor átadásra került a megújult Gál József Sportcsarnok, egy közösen megszervezett országos hírű rendezvény javaslatával álltunk elő.A két pálya egy gyorsabb, gördülékenyebb és magas színvonalú verseny lebonyolítását teszi lehetővé." - árulta el Pinkóczi Tibor, az Országos Minifutball Szövetség alelnöke.

32 csapatot várunk a nyílt kategóriában, nincs semmilyen megkötés, bárki szerepelhet.Ami nagyon fontos még, hogy egy nyolccsapatos senior torna is megrendezésre kerül, ahová a 40 évnél idősebb sportolókat várjuk. A Minifutball Szövetségnek komoly médiapartnerei vannak, amely nagy segítség lehet, hogy vigye a ceglédi sportesemények hírét" - árulta el Kőházi Ádám, a városi sportkoordinátor.

Egyéb infók ide kattintva találhatóak a tornáról.

Forrás: origo.hu

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában