Képzés

2023.11.12. 15:00

Labdarúgó játékvezetői tanfolyamot hirdetnek

Duol.hu

Illusztráció.

Fotó: Shutterstock

A létszám emelése érdekében december első napján labdarúgó játékvezetői tanfolyamot indít az MLSZ Fejér Vármegyei Igazgatósága.
Az elmúlt években problémát jelentett, és elég sokszor megtörtént, hogy a vármegyei II. és III. osztályú, illetve korosztályos bajnoki összecsapásokon kettő, esetenként pedig csupán egy játékvezető dirigált. Ebben az évben egyszer már szerveztek tanfolyamot a kezdők számára, de még mindig nem elegendő a létszám egy-egy hétvégén. 
Az újabb tanfolyam elméleti képzése online történik ZOOM alkalmazással, a gyakorlati képzés Székesfehérváron lesz A nyitóelőadást  december 1-én tartják. Az elmélet péntekenként a kora esti órákban lesz, a gyakorlati oktatás pedig szombatonként délelőtt néhány alkalommal.
A szervezők várják az érdeklődő hölgyek, urak, lányok és fiúk jelentkezését az [email protected] címen, vagy a jatekvezetoleszek.hu oldalon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában