Erste Liga

2023.11.13. 13:28

Ismét Miskolcon az Acélbikák

Agárdy Csaba

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

A hétvégi válogatott szünet után kedden folytatódik a jégkorongozók Erste Ligája. A Dunaújvárosi Acélbikák legutóbb hazai pályán 3-2-re legyőzték a Debrecent, most pedig Miskolcra, a DVTK Jegesmedvékhez látogatnak. A Macik legutóbb 6-3-ra hazai pályán kikaptak az Újpesttől 6-3-ra.
Az Acélbikák útjába mostanában többször is került, illetve kerül a DVTK. Ugyanis a Magyar Kupa harmadik fordulójában egymás ellen játszanak. Az első mérkőzésen 2-2 volt a végeredmény Miskolcon, a visszavágó november 21-én lesz Dunaújvárosban.
De visszatérve a debreceni egyetemisták elleni összecsapásra, ami után Niko Eronen  többek között ezt is nyilatkozta: - Ahogy láttam a meccs után a srácokat, kiadtak magukból mindent, és bár könnyű most azt mondani, hogy megérdemelt győzelem volt, jön a válogatott szünet, és várjuk vissza a sérült és beteg játékosainkat.
Pillanatnyilag három játékos szereplése bizonytalan:  Dézsi Bencére, Szabó Csabára és Varga Arnoldra nem biztos, hogy számíthat a dunaújvárosiak finn mestere.
A DAB-ot a szurkolók hazai pályán legközelebb november 19-én vasárnap a Budapesti Jégkorong Akadémia HC érkezik Dunaújvárosba. A találkozó 18 órakor kezdődik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában