Továbbképzés

2023.11.14. 15:30

A Kammerer akadémia Dunaföldváron rendezte oktatási napját

Idén is megrendezték a kajak-kenu regionális akadémiák oktatási hetét, amelyet nagy érdeklődést övezett az edzők és sportvezetők körében.

Gallai Péter

A földvári szakmai napon vettek részt a DKSE edzői is

Forrás: Dunaföldvári Kajak Kenu Egyesület

 A múlt héten hétfőtől péntekig hat helyszínen zajlottak az oktatási napok, a Kammerer Zoltán RA a Dunaföldvári Kajak-Kenu Egyesület csónakházában rendezte meg a szakmai programot. Ezen vettek részt a Dunaújvárosi Központi Sportegyesület edzői is.
A regionális akadémiai rendszerben néhány éve hívták életre az oktatási hetet, amelynek elsődleges célja az volt, hogy az edzők, sportszakemberek, sportvezetők egymást között megoszthassák tudásukat. Csányi Gergő, a dunaföldvári egyesület vezetője elmondta, az eseményre nagy létszámmal érkeztek a klbuok képviselői. Csaba András, a Kammerer akadémia menedzserének megnyitója után Belcsik Ferenc szakedző az utánpótlás edzéstervezéséről, majd a DKSE szakembere, Horváth Attila a pedagógia és a játékosság szerepe az utánpótlásban címmel tartott előadást.
A program kötetlen szakmai beszélgetéssel zárult, ahol a résztvevők kérdésekkel fordulhattak a Magyar Kajak-Kenu Szövetség főtitkárához, Kubina Ádámhoz, illetve Boros Gergely szakmai igazgatóhoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában