Magyar Kupa

2023.10.12. 13:30

Worm Angels: tovább a kupában

A jégkorong Magyar Kupa első fordulójának visszavágóit rendezték szerdán. A dunaújvárosi, ám a hazai találkozóit Érden játszó Worm Angels mínusz négyről (0-4) indult a DVTK akadémistái ellen.

Szabó Szabolcs

Archív.

Worm Angels – DVTK 3-2 (0-0, 2-0, 1-2)

Worm: Pinczés – Lencsés, Bontovics, Horváth, Borbás 2, Tamás 1 (1) - Mestyán, Hüffner, Hamvali, Gulácsi, Kiss (1) – Jobb, Bogó, Kis, Szepessy M., Szentadrássy – Hruby, Szakács, Balázs, Ábrahám, Somhegyi. Vezetőedző: Láng Zoltán.

Az első harmadban a Kukacosok három emberhátrányt is kivédekeztek, a második húsz percben Tamás és Borbás révén megfelezték a Miskolcon összeszedett tetemes hátrányt. A Jegesmedvék azonban újítottak és a harmadik játékrész 56. percében már 2-2-es állást mutatott az eredményjelző. A hajrában Láng Zoltán vezetőedző időt kért és a taktikai eligazítás ezúttal bejött, hiszen Borbás a vége előtt 24 másodperccel ismét betalált (3-2). A Worm a legjobb párharcvesztesként lépett tovább a Magyar Kupa második körébe.

További eredmények: BJA–Goodwill Pharma Szeged 14-0, továbbjutó 21-4-es összesítéssel a fővárosi gárda, UNI Győr ETO HC–Lehel HC 9-2, a kisalföldiek összesítésben 11-6-os mérleggel mentek tovább.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában