Röplabda

2023.10.10. 15:30

Hazai pályán szerdán este mutatkoznak be a DKSE röplabdázói

A röplabda NB I Extraliga alapszakaszának második fordulójában bemutatkozik a hazai közönségnek a Dunaújvárosi KSE együttese. A piros-fehérek a ma 19.30 órakor kezdődő összecsapáson a Kecskemétet fogadják.

Gróf András

Tomanóczy Tibor csapata a Kecskemétet látja vendégül

Fotó: Laczkó Izabella

Az újvárosiak vereséggel kezdték a szezont, ami nem volt váratlan eredmény a bajnoki címre pályázó MÁV Előre otthonában. A vendég kecskemétiek sem kezdték jól a szezont, hiszen 3:1-es vereséggel zárták a Dág elleni hazai idénynyitót. A két pontnélküli együttes mérkőzése érdekesnek ígérkezik. Kérdés, hogy melyik gárda tudja hamarabb túltenni magát az elmúlt hétvégi kudarcon, és jobban koncentrálni az újabb feladatra. A házigazdák szakvezetője, Tomanóczy Tibor látott biztató jeleket a székesfehérvári találkozón, de azt is megtapasztalta, hogy a fiatal játékosokból álló csapatának még sokat kell fejlődnie.

A forduló további párosítása: MAFC-BME – MÁV Előre Foxconn, Pénzügyőr SE – MEAFC-Miskolc, GreenPlan-VRC Kazincbarcika – Fino Kaposvár, Vidux Szegedi RSE – TFSE, Debreceni EAC – Dág KSE.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában