Harmadik forduló

2023.09.17. 17:57

Labdarúgó Magyar Kupa: tovább menetel a Dunaföldvár, búcsúzott az NB I-es Fehérvár

Gallai Péter

A túlórában Bartha lőtte tovább a földváriakat a legjobb harminckettő közé

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Tovább írva klubtörténelmét, hosszabbítás után győzött szombaton 2–1-re Gödöllőn az FC Dunaföldvár, ezzel bejutott a labdarúgó MOL Magyar Kupa 4. fordulójába, amelynek sorsolását hétfőn tartják. 

Gödöllői SK–FC Dunaföldvár 1–2 (1–1, 1–1)
Gödöllő: Németh M. – Hevesi, Nagy B., Reznek, Dolhai (Győrfi, 58.), Koziorowski, Mertse, Barabás Á., Balogh B. (Berczi, 91.), Tóth-Ilkó, Abért. Vezetőedző: Molnár Zoltán
Dunaföldvár: Vukman – Görög (Rabi, 117.), Molnár S., Horváth A., Kun L. – Tóth M. (Ladányi P., 103.), Bartha, Dorogi – Szedmák (Károly B., 66.), Gál Sz., Tóth Á. (Pleszkán, 83.). Vezetőedző: Varga Balázs
Gólszerző: Barabás Á. (9.), illetve Tóth M. (1.), Bartha L. (105.)

Remekül kezdtek az NB III-as vendégek vármegyei I. osztályú ellenfelükkel szemben, Tóth M. az első percben gólt lőtt, de nem sokáig örülhettek, mert Barabás a kilencedikben egalizált. A rendes játékidőben is maradt a döntetlen, jött a hosszabbítás, a 105. percben pedig Bartha megszerezte a győztes találatot. Fejér csapatai közül a Fehérvár FC óriási meglepetésre kikapott az NB III-as ESMTK-tól, a Bicske az NB II-es Tiszakécskétől, a Csákvár a szintén másodosztályú Haladástól kapott ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában