Harmadik kör

2023.09.15. 15:36

Jó esélye van a továbbjutásra a Magyar Kupában az FC Dunaföldvárnak

A 2023/2024. évi MOL Magyar Kupa harmadik fordulóját rendezik ezen a hétvégén. Az NB III Dél-Nyugati csoportjában szereplő FC Dunaföldvár gárdája szombaton 15 órakor a Gödöllői SK vendégeként lép pályára.

Gróf András

Az NB III-as földvári csapat a Pest vármegyei első osztályban szereplő Gödöllő vendége lesz szombaton

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Az már biztos, hogy a földvári klub eddigi történek legeredményesebb kupaszereplése az idei, hiszen a harmadik körig még soha nem jutottak el. Az első körben a K. Ócsárd SE-t, míg a másodikban a Nagyatádi FC búcsúztatták. Mindkét találkozó nagyarányú győzelemmel zárult. A mostani összecsapáson is esélyes Varga Balázs együttese, hiszen a házigazdák jelenleg a Pest vármegyei első osztályban szerepelnek. Igaz, ott veretlenül vezetik a bajnoki tabellát. A kupában eddig a Jászfényszaru VSE-MÁB Holding, valamint a Hidasnémeti VSE együttesét ütötték ki.

A még talpon lévő Fejér vármegyei csapatok mérkőzései: ESMTK – Fehérvár FC (szeptember 16., 15 óra), Credobus Mosonmagyaróvár – Puskás Akadémia FC (szeptember 16., 15 óra), Bicskei TC – Tiszakécskei LC (szeptember 16., 15 óra), Aqvital FC Csákvár – Szombathelyi Haladás (szeptember 16., 17 óra).

Ebben a fordulóban a továbbjutás kérdése egy mérkőzésen dől el. Döntetlen esetén 2x15 perces hosszabbítás következik. Amennyiben ez sem hoz döntés, akkor büntetők döntenek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában