Izgalmas csaták előtt

2023.09.08. 12:09

A hétvégén ismét pályán a megyei csapatok

Az elmúlt héten már a Fejér vármegyei labdarúgó-bajnokság mindhárom osztályában rendeztek mérkőzéseket. Az előttünk álló hétvégén is izgalmas találkozókra van kilátás. Mind a három osztályban 16.30 órakor kezdődnek az összecsapások.

Gróf András

Az első osztály negyedik fordulójának szombati játéknapján a következő mérkőzéseket játsszák: Tóvill-Kápolnásnyék - Csór Truck-Trailer, Sárbogárd – Maroshegy, Mány-Bicske II – Enying, Tordas – Martonvásár. Másnap Lajoskomáromban lép pályára a KK Grain Kft.-Mezőfalva együttese. A papírforma alapján a házigazdák a találkozó esélyesei, ami nem zárja ki azt, hogy az újonc Mezőfalva ponttal, vagy pontokkal térjen haza. A további vasárnapi program: MÁV Előre Főnix – Mór, Ercsi Kinizsi – Sárosd. Ezúttal a Bodajk együttese lesz szabadnapos.

A másodosztály Déli csoportjának második fordulójában minden találkozót vasárnap rendeznek. Az idegenbeli győzelemmel rajtol Baracs a Besnyő együttesét fogadja. Egy újabb siker lendületet adhatna a hazaiaknak. Az adonyiak magabiztos győzelmet arattak a hazai idénynyitón. Igaz, több mint egy félidőn keresztül emberelőnyben játszottak. Ezúttal az első körben szabadnapos Előszállás otthonában bizonyíthatnak. A Nagyvenyim vereséggel kezdte a szezont. Ráadásul a kiállított kapusukat három mérkőzésre eltiltották, így nem lesz egyszerű dolguk hazai pályán a Nagykarácsony ellen. A játéknap további párosítása: Aba-Sárvíz - Sárszentmihály-Masterplast, Káloz – Beloiannisz, Seregélyes - Polgárdi. A Sárosd második számú együttese lesz szabadnapos. 

A harmadosztály Déli csoportjának második fordulójában csak a Rácalmás – Vajta találkozót rendezik szombaton. A másnapi mérkőzések párosítása a következő: Kisláng – Nagylók, Kulcs – LMSK, Dég – Szabadegyháza, Cece - Lajoskomárom II, Tác-Csősz -Kőszárhegy, Sárszentágota – Alap.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában