Bemutatkozás

2023.08.24. 19:56

Hajdu Jonatánék továbbjutottak a középdöntőbe

A kajak-kenu világbajnokság csütörtöki versenynapján mutatkozott be a DKSE kenusa, Hajdu Jonatán, aki Takács Kincsővel a mix párosok ötszáz méterén volt érdekelt.

Gallai Péter

Hajdu Jonatán a négyessel is szerepel még a vb-n, itt éppen dunaújvárosi klubtársával, Slihoczki Ádámmal teszik fel a névmatricákat hajójukra

Forrás: MKKSZ

Fotó: Szalmás Péter

A duó a második előfutamban indult, ahol fél távnál a harmadik helyen eveztek a kínai és a német egység mögött. A hajrában aztán nem tudták megtartani a még automatikusan döntőt érő helyüket, az olaszok és a kolumbiaiak is eléjük kerültek, végül ötödik helyen értek célba. A fináléba kínai, olasz, német egység jutott, így Hajduékra még vár a szombati középdöntő, ahol szintén az első háromban kell végezniük a döntőbe jutáshoz.
Az olimpiai C-2 500 méteren a Fekete, Korisánszky kettős előfutamában ötödik lett, így ők is középdöntőre kényszerülnek. A kvótához az első nyolcban kell végezni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában