Hajrában

2023.08.25. 08:00

A DKKA a Győr ellen itthon játssza utolsó felkészülési meccsét

Szombaton 13 órakor nem akármilyen ellenféllel, a világ egyik legjobb csapatával, a Győrrel zárja hazai pályán a felkészülési edzőmeccsek sorát a Dunaújvárosi Kohász női kézilabda-együttese. Amelynek tagjai egy új megállapodás révén segítséget kapnak a tudatos táplálkozásban is.

Gallai Péter

Paróczy Sáráékra szombaton hazai pályán nagyon komoly erőfelmérő vár

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Mintha tegnap kezdődött volna a felkészülés az új szezonra, aztán szombathoz egy hétre máris itt a bajnoki rajt a DKKA számára. Előtte azonban utolsó éles tesztelési lehetőségként a Győrt fogadja a csapat, a találkozó szombaton 13 órakor kezdődik, amelyre várják a szurkolókat. A Kohász közösségi oldalának tájékoztatása szerint a meccsre belépőt kell váltani. 

– A Győr ellen nekünk igen kemény dolgunk lesz, de direkt úgy építettük fel egymás után a felkészülési találkozókat, hogy azok egyre nehezebbek legyenek. Ezen a találkozón egy kicsit meg kell méredzkednünk, aztán a bajnoki nyitányon jól jön még a Fradival játszott mérkőzés is, mert az a fontos, hogy a Fehérvárt itthon a második körben legyőzzük. Ezeken a meccseken meg lehet szerezni a tapasztalatokon felül azt a sebességet és agresszivitást, amire építkezve aztán a vármegyei riválist felülmúlhatjuk – mondta Rapatyi Tamás vezetőedző. 

A Kohász eddig a Dunaszerdahely, a Békéscsaba, az Érd, a Vác és a horvát Koprivnica együttesei ellen kétszer, és a dél-koreai SK Sugar Gliders csapatával játszott felkészülési meccset. 

A klubhoz kapcsolódó hír, hogy a DKKA bejelentette, hogy együttműködési megállapodást kötött egy élsportolókkal kiemelten foglalkozó céggel, amely elkötelezett kliensei egészségének, illetve az életmódjának tudatos fejlesztése mellett. 

A dunaújvárosi klub nevében Horváth Tibor ügyvezető, Bulath Anita szakmai igazgató és Vertig Csaba operatív igazgató is kiemelte, hogy hosszú távon számítanak a most megkötött partnerségre, amely mindkét fél számára jövedelmező. Az új támogató már a felkészülés alatt aktívan figyelemmel kísérte, testösszetétel-mérésekkel, étrendi javaslatokkal és minőségi étrend-kiegészítőkkel támogatta az együttest.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában