Világkupa

2023.06.01. 13:15

Várna után már Tel-avivban versenyez Makai Lilla

duol

Fotó: Freschli Jozsef

Hét magyar indul a Tel-avivi Torna Challenge Világkupán. A Magyar Torna Szövetség (MATSZ) információi szerint a nőknél Bácskay Csenge, Szilágyi Nikolett és Makai Lilla, míg a férfiaknál Mészáros Krisztofer, Kiss Balázs, Molnár Botond és Tomcsányi Benedek lép szerekhez Izraelben.

Fotó: Freschli Jozsef

Draskóczy Imre, a nők szövetségi kapitánya elmondta, mindenki egészséges és túl vannak már a pódiumedzésen. „Nincs megállás, Várna után most újabb három női tornász bizonyíthat. Az első selejtezős napon ugráson és felemáskorláton, pénteken pedig gerendán és talajon versenyeznek a lányok” – mondta Draskóczy Imre.

„A férfi mezőnyben Kiss Balázs és Molnár Botond nem sokat pihent Várna után. Ezúttal Tomcsányi Benedek és Mészáros Krisztofer is beszáll mellettük a versenybe. Csütörtökön talajon, gyűrűn és lovon, míg pénteken ugráson, korláton és nyújtón selejtezünk” – nyilatkozta a szerdai pódiumedzés után Szűcs Róbert a válogatott keret edzője.

A magyarok szerleosztása:

férfiak

Mészáros Krisztofer – talaj, ugrás, korlát, gyűrű, lólengés, nyújtó

Molnár Botond – talaj, ugrás

Kiss Balázs – gyűrű, nyújtó

Tomcsányi Benedek – lólengés

nők

Bácskay Csenge – ugrás, felemáskorlát

Szilágyi Nikolett – ugrás, gerenda, talaj

Makai Lilla – felemáskorlát, gerenda, talaj

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában