Párharc

2023.05.27. 09:00

Az Iváncsa KSE az NB II-ért osztályoz

Vasárnap a labdarúgó NB II-be jutásért rendezett párharc első felvonását játssza a Kozármisleny otthonban az Iváncsa együttese.

duol.hu

A Magyar Kupában a Ferencvárost búcsúztató Iváncsa most újabb nagy tettet hajtana végre a feljutással A képen: csapat öröm

Fotó: Árvai Károly

Az NB III. közép csoportjában két év után ismét az Iváncsa KSE együttese lett az aranyérmes, s ezúttal tovább szeretne lépni a klub, és megméretné magát a második vonalban. Ennek csupán egyetlen akadálya van az előző szezonoktól eltérően, méghozzá az, hogy osztályozót kell játszani. A sorsolás után kiderült, hogy az iváncsaiak ellenfele az NB II. 16. helyén záró Kozármisleny lesz. Pikánssá teszi a párosítást, hogy tavaly a bajnoki címet bezsebelő Kozármislennyel kétszer találkoztak a közép csoport küzdelmei során. Idegenben beleszaladtak egy 5–0-ás vereségbe, amíg a visszavágó 2–2 lett. Az osztályozó első mérkőzését vasárnap 17.30 órától rendezik meg Kozármislenyben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában