Torna

2023.04.21. 18:54

Draskóczy Imre: Nem szabad túlértékelni az Eb-eredményeket!

A női torna-válogatott szövetségi kapitánya mindenkit óva int attól, hogy túlértékelje az antalyai Eb-n történteket.

duol.hu

Forrás: MATSZ

Draskóczy Imre hangsúlyozta: a legfontosabb verseny idén az őszi világbajnokság lesz. „Az Antwerpenbe vezető úton egy fontos állomás volt a törökországi kontinensbajnokság, de nem szabad túlértékelni.” – tette hozzá a szakember. 

„Az öröm és a vidámság után ez a hét az átmeneté volt, jövő héten aztán megkezdődik a munka az előttünk álló versenyekre. Három VK lesz. Indulunk Várnán, Izraelben és Eszéken. Időközben csatlakozik a válogatotthoz Bácskay Csenge, aki a tengerentúlon tanul. A nyár folyamán sort kerítünk egy rövid pihenőre, és onnantól már csak a világbajnokságra koncentrálunk” – nyilatkozta Draskóczy Imre.

A múlt hétvégén befejeződött törökországi Európa-bajnokságon a Kovács Zsófia, Székely Zója, Mayer Gréta, Szilágyi Nikolett, Czifra Bettina Lili alkotta együttes negyedik lett, ezzel kiharcolta az indulási jogot az olimpiai kvalifikációs világbajnokságra. Annak a vb-nek ősszel Antwerpen ad otthont. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában