Érd/Dunaújváros

2023.03.23. 18:27

„Továbbra is éhesek vagyunk, van esélyünk”

Az Andersen Liga döntőjének második mérkőzésén a Worm An­gels Érden fogadta az első találkozót megnyerő MAC Ikonok gárdáját.

Szabó Szabolcs

Gebeiék többet már nem hibázhatnak a MAC Ikonok ellen Fotó: LI

Worm Angels–MAC Ikonok 2–3 (1–1, 1–0, 0–2) 

Worm: Gyenes – Bontovics, Lencsés 1, Borbás, Németh, Rafaj – Hegyi, Hüffner, Gebei, Hamvai, Minárik – Jobb, Komáromi, Kiss Á. 1, Szepessy B., Szepessy M. – Bába, Krukk, Horváth, Kis T. Vezetőedző: Láng Zoltán. 

Az első találkozóhoz hasonlóan a második is roppant szorosan alakult a vége előtt a MAC megszerezte a vezetést, és erre már nem volt válasza a Wormnak, amely így 0–2-ről várja a három győztes találkozóig tartó párharc újabb, szombati fejezetét. – A játékunk rendben volt, de ez a playoffban alap. Sajnos a döntő pillanatokban hibáztunk, így a MAC vezet a párharcban. A szerda esti találkozó utáni délelőttön már videóztunk, elemeztünk. Az egyesület szempontjából is fontos lenne a siker. Ami a korábbi párharcok során nekünk kedvezett, az a kis szerencse elpártolt tőlünk. Bízunk abban, hogy lesz még három meccsünk, elhozzuk a trófeát – mondta el lapunknak Láng Zoltán, aki kiemelte: „Továbbra is éhesek vagyunk, van esélyünk, bár a helyzetünk nem szerencsés. Számos olyan játékosunk van, akik voltak már hasonló helyzetben, és a negatívnak tűnő szituációt, előnyre sikerült fordítaniuk. Innentől már az életben maradásért játszunk. Már várjuk a szombati találkozót.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában