Röplabda

2023.01.21. 16:30

Vasárnap helyben zárja a DKSE az alapszakaszt

Gróf András

Tóth Kristófékra nehéz feladat vár Fotó: Laczkó Izabella

Fotó: Laczkó Izabella

Dunaújváros - A 2022/2023. évi röplabda NB I. alapszakaszának utolsó összecsapását rendezik vasárnap, amelyen a Dunaújváros KSE együttese a listavezető Vidux-Szegedi RSE gárdáját fogadja. Az etapot lezáró találkozó 16 órakor kezdődik a Dunaújváros Sportcsarnokban. 

A listavezető Szeged elleni találkozó arról dönt, hogy a csapatok hány pontot visznek magukkal a folytatásra

A záró mérkőzés eredményétől függetlenül már kialakult a középszakaszba kerülő legjobb négy mezőnye. Az újvárosi találkozó már csak arról dönt, hogy a csapatok hány pontot visznek magukkal a folytatásra. A két együttes szegedi találkozóját 3:0-ra nyerték a házigazdák. Akkor nem igazán sikerült megszorítania őket Tomanóczy Tibor tanítványainak. Jelenleg talán jobb formában vannak a dunaújvárosiak, mint az októberben lejátszott összecsapáson. Bizakodásra adhat okot, hogy a múlt héten idegenben három játszmában verték a Szolnoki RK együttesét. 
Az alapszakasz állása: 1. Vidux-Szegedi RSE 23 pont, 2. Dág KSE 20 pont, 3. MEAFC-Miskolc 19 pont, 4. DKSE 17 pont, 5. TFSE 5 pont, 6. Szolnoki RK 3 pont.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában