Jégkorong

2023.01.31. 20:49

Csíki nyolcas az Acélbikáknak

Agárdy Csaba

Fotó:

A címvédő Csíkszereda otthonában folytatta az Erste Liga küzdelmeit a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata. A mérkőzés a hatodik helyre hajtó házigazdáknak volt nagyon fontos. (A bajnokság kezdetekor kevesen gondolták volna, hogy a csíkiaknak az alapszakasz hajrájára nem lesz biztos a helyük az első hatban.) A DAB sokáig jól tartotta magát, két harmad után semmi sem dőlt el, de végül érvényesült a papírforma. Pedig az Acélbikák 1-4-ről 3-4-re felálltak (32. perc), de a székelyek még a második harmad hajrájában növelték előnyüket, a befejező játékrészben pedig esélyt sem adtak az Acélbikáknak.
A dunaújvárosiak legközelebb február elsején (szerdán) magyar idő szerint 17.30 órakor kezdenek az Erste Ligában. Ellenfelük a Corona Brassó lesz.

SC Csíkszereda – DAB 8-3 (2-1, 3-2, 3-0)

DAB: Kovács – Brus, Varga, Embrich, Hadzinikolic, Valtola – Kmec (1), Svars (1), Dézsi, Somogyi, Szalma 1 – Lammi, Léránt, Mihalik 1, Niskanen (1), Pinczés (1) – Strenk, Vas, Horváth, Marosi 1, Szabó. Vezetőedző: Niko Eronen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában